waddenfun-groningen-4

Op avontuur bij Waddenfun

Op zoek naar avontuur? Dan moet je bij Adventurepark Waddenfun zijn. Deze koeienstal in Wehe-Den Hoorn is in 2013 omgetoverd tot een immens klimparadijs. En zowel binnen als buiten kan er naar hartelust worden geklommen. Er zijn bruggen, muren en kabelbanen voor het echte avontuur en een heuse tokkelbaan buiten.

Kratje klimmen

Ook worden er verschillende avontuurlijke activiteiten georganiseerd. Van boogschieten tot kratje klimmen en van kinderfeestje tot wadhoppen.

waddenfun-groningen

Om alvast in de sfeer te komen, kan je hier de promo van Waddenfun bekijken.

Nieuw: Schaatsbaan in de winter

Waddenfun blijft verrassen. Want onlangs is een een heuse schaatsbaan gerealiseerd die open was tot en met januari. Een schaatsbaan inclusief Koek en Zopie en Groningse Poffert. Leuk! Een plek om te onthouden voor volgende winter.

Meer avontuurlijke plekken in Groningen

Deze plek in Wehe-Den Hoorn is een dikke aanrader, ofwel een gouden plek zoals wij dat noemen. Maar de provincie Groningen heeft meer gouden en avontuurlijke plekken die leuk zijn voor kleine en groterekids. Zoals Bourtange, Nienoord, Leens of Houwerzijl.

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoGeoJSON-LogoGeoRSS-Logo
Waddenfun Wehe-Den-Horn

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Waddenfun Wehe-Den-Horn 53.345222, 6.414609 Avonturenpark Waddenfun in Wehe-den-Horn Lees hier meer

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *