De volgende 5 gouden tips van GroningsGoudblog voor de herfstvakantie met kids:

Landgoed Verhildersum in Leens

Landgoed Verhildersum. Sowieso een heerlijke plek voor een herfstwandeling. In de vakanties biedt Verhildersum verschillende leuke activiteiten. Eerder schreven we er een blog over, lees deze hier.

verhildersum-1024x768

Het Speelbos in Houwerzijl

De natuur speeltuin in Houwerzijl is een heerlijke plek voor kinderen om te spelen met water, zand, hout … Meer heb je toch niet nodig om je te vermaken. Er staat een grote picknicktafel en bij slechter weer kan je een vuurtje stoken in ‘De Ui’. Eerder schreven we er deze blog over.

speelbos-houwerzijl

Landgoed Nienoord in Leek

Genoeg te beleven bij Nienoord in Leek. Hier kunnen kinderen zich wel een week vermaken. Nienoord hoort gewoon in dit rijtje thuis. Lees er hier meer over.

Nienoord Leek

Nationaal park Lauwersmeer

Dit prachtige park is sowieso een wandeling waard. Maar nog leuker zijn de activiteiten die voor kinderen worden georganiseerd. En wist je dat je ook junior Ranger kunt worden? Eerder schreven we ook over nationaal park Lauwersmeer. Vind ook hier meer informatie.

Activiteitencentrum Lauwersoog

De Doezoo in Leens

Bij mooi of slecht weer. De Doezoo in Leens is altijd leuk voor kinderen. De bijzondere dieren van de Doezoo blijven boeien. Lees hier ook onze blog over de Doezoo.

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *