Roode-Haan-Warfhuizen-Groningen-6Mensen uit de hele provincie Groningen en daarbuiten komen naar de Roodehaan in Warfhuizen om te kamperen, te eten of om te genieten van de live concerten op deze prachtige plek aan het Reitdiep. Want De Roodehaan in Warfhuizen swingt!

Roode-Haan-Warfhuizen-Groningen-6

Eenvoudig maar goed eten

Sinds tien jaar runnen Eus en Karin de Roodehaan en zij begrijpen hoe je een plek tot leven brengt. De menukaart is eenvoudig, maar er wordt ongelooflijk goed gekookt door Karin. Biologisch en de ingrediënten komen uit de regio.

Roode-Haan-Warfhuizen-Groningen-2

Roodehaan-Warfhuizen-Groningen

Roode-Haan-Warfhuizen-Groningen-10

Zomerse zaterdagen in Roodehaan

Op zaterdagen in de zomer spelen verschillende binnen- en buitenlandse bands de sterren van de hemel. Eus kent de muziekwereld goed en weet goede bands te programmeren. En die komen graag naar Warfhuizen, want het is altijd volle bak en het publiek is relaxed.

De camping zelf is rustig en gemoedelijk en biedt prachtige plekken voor tenten en caravans.

Roode-Haan-Warfhuizen-Groningen-3

Kortom: Roodehaan in Warfhuizen is een bijzondere plek, die je zeker in de zomer niet mag overslaan.

Meer plekken in Groningen die je niet mag missen

Meer over gehucht Roodehaan

Roodehaan is een gehucht in de gemeente De Marne in de Nederlandse provincie Groningen aan de bocht van het Reitdiep. Het bestaat uit een brug, brugwachterswoning, voormalig veerhuis, camping en een paar huizen. De naam Roodehaan komt van het veerhuis  en tevens boerderij, uit 1622. Voor meer details, zie ook Wikipedia.

 

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoGeoJSON-LogoGeoRSS-Logo
RoodeHaan in Warfhuizen

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

RoodeHaan in Warfhuizen 53.328397, 6.425451 Roodehaan in Warfhuizen Lees hier meer.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *