De lente is begonnen en het weerbericht voorspelt prachtig weer. Dus we kunnen het terras weer op! Daarom is het de hoogste tijd voor een overzicht van de beste terrassen van de provincie Groningen.

’t Zielhoes in Noordpolderzijl

Een origineel sluiswachtershuis met een heerlijk terras met uitzicht op de kleinste zeehaven van Nederland. Een bijzondere en oer-Hollandse plek.

zielhoes-usquert-noordpolderzijl-groningen

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees meer over ’t Zielhoes

Eisseshof in Niehove

Een heerlijk rustig terras in het centrum van ringdorp Niehove. Met uitzicht op een prachtig oud kerkje. Met de fantastische Indonesische keuken raden we aan om niet te vertrekken met een lege maag.

Eisseshof Niehove terras

Lees meer over Eisseshof in Niehove

Garnwerd aan Zee

Deze prachtige locatie aan het Reitdiep mag natuurlijk niet ontbreken op dit lijstje. Met een groots terras en een strandje is dit een heerlijke plek om te vertoeven met mooi weer.

garnwerd-aan-zee-6.jpg

Lees hier meer over Garnwerd aan Zee

Het Lachende Paard in Vierhuizen

Deze herberg heeft een heerlijk terras waar je terecht kunt voor een koud biertje, lunch of diner. Een prima plek om bij mooi weer te genieten en tot rust te komen.

Herberg Het Lachende Paard Vierhuizen

Lees hier meer over Het Lachende Paard in Vierhuizen

’t Korensant op landgoed Verhildersum in Leens

Dit terras bevindt zich op een werkelijk schitterende plek, op landgoed Verhildersum. Naast de bijzonder mooie plek, kent ’t Korensant ook een voortreffelijke keuken. Dus blijven zitten tot na het eten raden we aan. Een terras met hoofdletter T.

Lees hier meer over ’t Korensant in Leens

De Theefabriek in Houwerzijl

Als je houdt van thee bij mooi weer, is dit de plek om te zijn. De Theefabriek heeft een ruim terras met de hele dag zon. Ook op het terras kan je alle soorten thee bestellen. En bij heel warm weer is de ice tea een aanrader!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees hier meer over De Theefabriek in Houwerzijl

Hammingh in Garnwerd

Op een historische plek in een pittoresk dorp Garnwerd biedt Hammingh een prachtig terras met een geweldig uitzicht op het water. Vanaf het terras zie je de boten voorbij komen en spelen de kinderen in het gras. Populair bij wandelaars en fietsers. Een terras die zeker een plek op deze lijst verdient.

hammingh-garnwerd-groningen-5

Lees hier meer over Hammingh in Garnwerd

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *