Zonder twijfel is Garnwerd aan Zee een van de mooiste locaties van de regio. Het pittoreske dorpje Garnwerd is sowieso een bezoek waard.

Aan zee

Garnwerd aan Zee ligt aan het Reitdiep, naast café Hamming, en de naam verwijst naar het feit dat deze plek vroeger aan zee grensde. Het heeft een prachtig en immens groot terras, een leuk zandstrandje en een aanlegsteiger. Handig, mocht je met de boot willen komen. Garnwerd aan Zee is alle seizoenen geopend en met koud weer kan je ook binnen bij de open haard plaatsnemen en door de enorme glazen pui naar buiten kijken. Het bestaat sinds 2014 en is daarmee een nieuwkomer in de regio.

Groots

Helemaal vlekkeloos is de start niet verlopen met hardnekkige klachten over het menu en de wachttijden. Iens.nl staat er vol mee. Wij zijn er intussen een aantal keer geweest. Het is een spectaculair mooie plek en het geheel is groots en ruim opgezet. De sfeer is niet heel erg bruisend, dat hadden we wel anders verwacht van een lounge locatie. Het menu biedt van alles, ook voor kids (al zijn de prijzen wat aan de bovenkant van wat je zoal in de regio tegenkomt) en op het prachtige terras is het met mooi weer goed vertoeven.

De eigenaar over ‘zijn’ plek

Benieuwd naar wat de eigenaar Frans Nooren over ‘zijn’ Garnwerd aan Zee zegt?

https://www.youtube.com/watch?v=e4NqU66kmjM

garnwerd-aan-zee-2

garnwerd-aan-zee-6.jpg

Meer over Garnwerd

Zie ook: Café Hammingh: Monument aan het Reitdiep.

Meer heerlijke terrassen in Groningen

Keuze genoeg: Méér heerlijke terrassen in Groningen:

 

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoGeoJSON-LogoGeoRSS-Logo
Garnwerd aan Zee in Garnwerd

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Garnwerd aan Zee in Garnwerd 53.304681, 6.494675 Restaurant Garnwerd aan Zee in Garnwerd     Lees hier meer

 

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *