Voor wie comfortabel wil overnachten in Groningen en in een prachtige omgeving, zit goed bij D’Olle Pastorie in Vierhuizen. D’Olle Pastorie in Vierhuizen wordt gerund door Marten en Irene en ze snappen echt wat gastvrijheid is.

Olle-Pastorie-b&b-vierhuizen-groningen-3

Overdadig ontbijt in de Pastorie

Ruime kamers, goede bedden en het ontbijt is overdadig te noemen, de koffie is heerlijk en wie wil kan een lunch meenemen. Gewoon een heel fijn adresje. En dat met het Wad als achtertuin, wat wil je nog meer.
Olle-Pastorie-b&b-vierhuizen-groningen

Sauna inclusief

Sinds enige tijd is er ook een sauna in de achtertuin, gratis voor gasten. We hebben deze nog niet uitgeprobeerd, maar hebben van horen zeggen dat het daar ook prima vertoeven is. Als je van sauna’s houdt tenminste. En als je van oude kerken houdt, is het kerkje van Vierhuizen ook de moeite waard om te bezoeken. Deze stamt uit de middeleeuwen en is onlangs prachtig gerestaureerd.
vierhuizen-groningen

Meer B&B’s in de omgeving

Lees ook B&B Juckemaheerd in Niekerk

Meer over Vierhuizen in Groningen?

Lees hier ook mijn post over Herberg het Lachende Paard in Vierhuizen.

 

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *