Een waar genoegen is het voor kinderen in het familiepark Nienoord. Want Nienoord is een park met eindeloos veel speeltoestellen, een reuzeglijbaan (ook leuk voor ouders), kabelbaan, botsauto’s, een ritje op de stoomtrein door het prachtige park en ga zo maar door. Heel gemoedelijk en ruim opgezet en ook nog eens gelegen op een prachtig landgoed. Kortom: Een fijne plek waar je makkelijk de hele dag kunt doorbrengen.

Nieno’s smulpaleis

Toch is er ook wel wat op aan te merken. De horeca in het familiepark is blijven hangen ergens in de jaren tachtig. Nieno’s Smulpaleis heet het, we hebben het ervaren als Nieno’s vetpaleis. Want de horeca ziet er smoezelig uit en werkelijk alles van het menu komt uit de frituur. Geen krentenbol, vers sapje of broodje kaas te krijgen. We gunnen het Nienoord  zeker, maar als je gaat, raden we aan eigen eten en drinken mee te nemen.

Nienoord Leek

Nienoord Leek

Ook bijzonder: In 2013 bezochten Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima Museum Nienoord in Leek.

Nienoord Leek

Nienoord Leek

Nienoord Leek

Nienoord Leek

Meer voor kinderen in Groningen

Als je meer wil lezen over wat te doen met kinderen in Groningen:

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *