juckemaheerd

Bed en Breakfast De Juckemaheerd is een heerlijk onderkomen vlakbij Zoutkamp. Een prachtige boerderij met twee behoorlijk ruime en luxe ingerichte appartementen met hoge plafonds, goede bedden, een terrasje en een eigen badkamer.

Uitzicht op weilanden

Het ontbijt is bijzonder royaal en je hebt ook toegang tot de Deel met een keuken en grote leestafel. Vanuit de boerderij heb je een prachtige uitzicht op de weilanden. Als je van paarden houdt, zit je helemaal goed, want eigenaresse Maria verzorgt met liefde een tiental paarden die in de nabijgelegen stallen en weide staan. Alles bij elkaar een enorme aanrader. Kamerprijs ligt rond de 80 euro.

004

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *