Ijshoorntjes De Boeter Zoutkamp

Op een levendige plek aan de haven in Zoutkamp ligt restaurant en ijssalon De Boeter. De naam van de ijssalon verwijst naar iemand die visnetten maakt, toepasselijker kan het niet in vissersdorp Zoutkamp.

Ambachtelijk schepijs

Als je binnenstapt lijkt het nog het meeste op een cafetaria met een beetje rommelig interieur. Maar vergis je niet, want De Boeter heeft verrassend goed ijs. Ze noemen het ambachtelijk Deens schepijs en de smaak is ronduit super. Van Snickers ijs tot dolfijn en koffie ijs, allen lekker romig en vol van smaak. Met een prima terras. Restaurant waardig ijs en een prima terras. Dus: in de zomer een dikke aanrader!

image

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *