Gaele Postma palingrokerij Zoutkamp

Het is bomvol op het terras van palingrokerij Gaele Postma in Zoutkamp en dat is ook wel te begrijpen, want de vis smaakt hier goed, heel goed.

Huisgerookte paling

Mensen komen uit heel Groningen voor de zelf gevangen en huis gerookte paling van Postma. Van oorsprong een palingvisser en palingrokerij die in de loop der tijd ook andere verse vis van de visafslag Lauwersoog is gaan verkopen. Zonder broodje, op een broodje of gebakken, meenemen of gelijk eten op het terras aan de haven. Gewoon prima verse vis dat een ritje Zoutkamp waard is en ze bakken trouwens ook heerlijke Franse frietjes.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

zoutkamp gaele postma bord 2 (2)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *